Ledige jobber

VI BYGGER NYE NETTSIDER. FØLG OSS PÅ FACEBOOK HER FOR Å OPPDATERES -->


Partnere/kremmere/forretningsutviklere/drivere søkes!


Kjenner du noen som har gründerspirit helt utenom det vanlige - ekte lidenskap for jobbskaping og for sine medmennesker?

BIE Innovasjon ønsker nå å komme i kontakt med kompetente kremmere. Med eller uten eget firma i dag - og som vil være medgründere. Eksempelvis kompetanse innen PR, reklame, salg, markedsføring, sosiale medier, økonomi, jus, ledelse - eller annet.

Vi har planlagt "Norgeshistoriens mest ambisiøse og samfunnsnyttige jobbskapingsprosjekt". Målene er bl. a. å skape 500 nye BIE-jobber på 5 år - i Norge.


Minimalt kapitalkrav. Sjeldent gode betingelser og utfordringer for den/de rette. Kjenner du noen? Be de ta kontakt!

Arbeidssted: Hjemmefra og Hedmark

Digital markedsfører (med mulighet for eget firma)

Kreativ, offensiv, strategisk tenkende og stor arbeidskapasitet. Nyutdannet eller med erfaring. 

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  • Innhold på alle digitale flater (for sentraladministasjonen og BIE-gruppens firmaer)
  • Koordinering og gjennomføring av digitale kampanjer og aktiviteter
  • Oppsett og vedlikehold av nettsider
  • Kommunikasjon gjennom strategisk bruk av kanaler, identifisering av målgrupper, sporing/måling og innhold
  • Planlegging kundekommunikasjon og kampanjer
  • Rådgivning 


Vi tilbyr en meningsfull, fantastisk og utfordrende arbeidsplass med store muligheter for den som vil skape seg sin egen jobb og kanskje utvikle sitt eget firma.

Arbeidssted: Hjemmefra og Hedmark


Kjøkkensjef - kokker og ufaglærte som er glade i å lage mat (matgründere og -jobbskapere)

Kjøkkensjef:
BIE Innovasjon vil dra igang en ny, spennende, tidsriktig og utfordrende bedrift: BIE-kjøkkenet. BIE står for Bærekraftig, Inkluderende og Etisk entreprenørskap. Det skal også prege BIE-kjøkkenet. Du vil bli en nøkkelperson. BIE-kjøkkenet vil drive med produksjon, salg og markedsføring av norsk og internasjonal mat - noen ganger av uvanlige råvarer. BIE-kjøkkenet skal alltid levere en matopplevelse "litt utenom det vanlige". Vi søker en skikkelig matgründer med faglig ballast - gjerne også fra økonomisiden. En sjef på kjøkkenet, og en sentral person i utviklingsteamet. Du vil være med fra den spede begynnelsen: utarbeide planer og strategier, kapitalinnhenting, vurdere produkter og produksjonsmetoder, og utvikle firmaet til å bi en suksess med leveranse til ulike avtakere. Hos oss kan du videreutvikle deg på områder hvor det trengs, og du får oppbacking i et fellesskap av andre næringsetablerere.

Kokker og ufaglærte
Bedriften trenger også faglærte og ufaglærte kokkeassistenter. Alle er med i utviklingsteamet. Trigges du av en utfordring? Vil du være en viktig brikke i et team som brenner for å lykkes? Vil du være matgründer eller -jobbskaper uten å måtte ta stor, personlig økonomisk risiko? Er svaret ditt et klart JA på alle spørsmålene - SØK! Tiltredelse og betingelser under utviklings- og oppstartsperioden avtales med den enkelte. Vi vil tilby den /de rette eierandeler/partnerskap i bedriften.  

Arbeidssted: Hedmark


Baker og konditor - og ufaglærte assistenter som er glade i å bake

BIE kjøkkenet (se over) skal også produsere søtbakst, kaker og brød. Søker baker og konditor med faglig ballast, samt assistenter - alle med lidenskap for yrket, ønske om å være med fra starten og vilje nok  til å skape suksess med  noe helt nytt. Se ellers teksten under kjøkkensjef og kokker. 


Copyright @ All Rights Reserved

BIE Innovasjon